DIENSTEN

Hieronder zie je een greep uit mijn diensten. Ben je naar iets anders opzoek?
Neem contact met me op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

DIENSTEN

Hieronder zie je een greep uit mijn diensten.
Ben je naar iets anders opzoek?
Neem contact met me op en we kijken
samen naar de mogelijkheden.

Arbeidsrecht

In Nederland gelden veel verschillende regels op het gebied van personeel. Als werkgever moet je op de hoogte zijn van het arbeidsrecht. Veel regels zijn echter complex en bovendien veranderen ze van tijd tot tijd.

Om kostbare fouten te voorkomen, kan De PZ Dame hier duidelijkheid in geven. Bijvoorbeeld bij een reorganisatie of bij het ontslag van een werknemer.

Personeelsbeleid

Professioneel personeelsbeleid is onontbeerlijk voor iedere ondernemer met personeel. Dit betekent onder meer dat je doelstellingen afspreekt met werknemers en functionerings- en beoordelingsgesprekken houdt.

De PZ Dame helpt jou om het personeelsbeleid naar een hoger plan te tillen, wat absoluut zal bijdragen aan het succes van je onderneming.

Personeelskosten

Voor iedere werkgever zijn personeelskosten een belangrijk onderwerp.
De PZ Dame kan je adviseren over zaken als loonbeleid. Daarmee krijg je inzicht in de optimale beloning ten opzichte van concurrerende werkgevers.

Ook kan ze onderzoek doen naar besparingsmogelijkheden. Bijvoorbeeld door het wijzigen van arbeidsvoorwaarden of op zoek te gaan naar subsidies.

Werving en selectie

De juiste persoon op de juiste plek. Het is makkelijker gezegd dan gedaan. Zo is het mogelijk dat je stapt in een van de valkuilen bij selectiegesprekken. Dit kan ertoe leiden dat je de verkeerde persoon aanneemt. Daardoor zit je mogelijk nog een tijd aan deze werknemer vast. Vervolgens moet je op zoek naar een andere kandidaat.

Met jaren lange ervaring kan De PZ Dame op een professionele manier ondersteuning bieden bij de werving en selectie.

Ziekteverzuim

Een langdurig zieke werknemer kan grote financiële gevolgen hebben voor je bedrijf. Als werkgever heb je te maken met de doorbetalingsplicht van het loon aan de zieke medewerker en het vervangingsvraagstuk.

De PZ Dame is hierin gespecialiseerd en kan je prima in ondersteunen op het gebied van ziekteverzuim en re-integratie. Hierdoor krijg je een zieke werknemer zo snel mogelijk weer aan de slag.

IMG_8322

HEB JIJ HULP NODIG BIJ JOUW PERSONEELSZAKEN?

Neem gerust vrijblijvend contact op.
Ik kijk graag met je mee!

SOCIAL

TELEFOON

06-57521387